Wednesday, November 18, 2009

.: yang menanti :.


Siapa budak kecil comel ni?Oh.. ini anak saudara aku.Nama dia Syirah.Mak lang rindu kat Syirah...


17 November 2009

3.15 pm


Aku call bos yang ada di KL


"Bos, bole tak sy cuti esok n lusa?"


"Aaa.. kenapa ko nk cuti?"


"Jumaat tu sy exam, saya ada paper yg sangat menakutkan!.Paper Prof.M"


"Alaa..ko datang keje la hari rabu, ko stadi kat opis,exam tu senang je tu.. ko mesti bole jawab"


"Ala..bos..bg la sy cuti" tskk..tskk..


"Takpe..takpe.. ko datang la opis esok.Ko cuti hari khamis.Aku nak ko standby untuk intebiu"


Dengan muke yg dh mcm nk menangis aku letak tipun. T_T



18 November 2009


9.30 am


"Cik Alhena, ada surat"


Aku baca surat yg aku dapat, antara kandungannya ialah..



Dengan sukacitanya saya melantik puan sebagai .... bagi program bla bla bla.Maklumat seperti butiran berikut :

Tarikh program : 21-23 November 2009


Plus, sila hadirkan diri untuk taklimat program pada 20 November 2009.



Aku terus call urusetia program. Tapi tak berjawab. Mintak maaf la ye?Aku dah ada exam pada 20 November 2009 dan ada intebiu utk di handle pada 23 November 2009.


p/s :Tetiba aku rasa macam nak angkut semua buku dan tugasan lari ke library... T_T

4 comments:

dewajiwa said...

wahhh.
hari-hari getir sedang menunggu ye? semoga steady selalu. situasi hampir sama lah kita. sangat dilema kan? gambar tu mesti bleh kasi inspirasi.

Encik Bos tu mudah je cakap senang. suruh dia amik exam tu tengok;-)

alhena said...

en.dewajiwa
hehe, betul mmg sangat dilema.lebih lagi ni dh akhir thn.prestasi perlu la sangat dijaga.juga dah akhir semester, pointer juga sangat perlu dijaga.haishh.

pic syirah tu sgt menenangkan bila tiba musim2 melankolik hehe :p.

tengs :)

–•-•»(¯`·.¤ºo.§ñ¡þ€®.oº¤.·´¯)«•-•– said...

malam tadi aku doakan kau berjaya dengan keputusan yang paling cemerlang...

semoga berjaya..

:)

alhena said...

aminn..

tengs sniper :)