Thursday, December 24, 2009

.: sesi jalan2 :.



Aku baru balik dari Perak, malam ni pula aku akan bertolak ke KL. Aku cuma nak letakkan pic sepanjang sesi jalan2 yang menyeronokkan dan memenatkan otak.


Tanjung Tuan Beach Resort, Port Dickson


Pemandangan dari balkoni apartment aku. Oh! resort ini sangat hampeh kerana, aku terpaksa berkursus dengan memakai jeans. Sebab, walaupun aku sampai seawal pukul 11 pagi, aku cuma dapat check in pada pukul 6 petang. Bole?

Malamnya, kami ada BBQ. Oleh kerana aku tersalah makan, menyebabkan aku demam keesokan harinya. Demam ini telah menyebabkan nama aku di gugurkan untuk program ke Satun, Thailand.



PWTC, KLProgram di KL, adalah dinner di PWTC.Tema pakaian adalah batik. Tak di jelaskan batik malaysia or sekadar batik. Jadi, aku memilih batik indonesia.. hehehe.



Penang


Sesi makan-makan terlebih dahulu sebelum ke hotel.Sila jangan terpedaya dengan fillet ayam yang nampak sangat besar itu. Tepung saje yang lebih. Dan hidangan ini cukup mengenyangkan aku yang lapar. Alhamdulillah...

Ini adalah pemandangan dari balkoni hotel. Ye. Macam biasa.. pantai memang sangat mengujakan. Rindu nk balik kampung. Rumah aku pun dekat pantai ape?



p/s: Aku nk pack barang pulak...jom!

7 comments:

Ries Lee said...

seronoknyer keje jalan2...

rumah sy kat kmpg pun kat pantai jugak.

Fatt Chin Choy said...

best keje ko
duduk hotel mewah
hehe

alhena said...

Ries Lee:
bulan2 tertentu je banyak jalan2 :P


Ah Fatt
lupa ko keje hotel kan? :p

hisham said...

salam...tu la u mkn byk sgt, dh x dpt p jln2 hehe...tu bkn slh mkn tp termakan...haha

alhena said...

hisham:
i tkpe makan banyak, sbb mmg tk pernah cukup berat.pasal pi jalan2 tu, tkpe.. next time leh pegi lagi :P

jo said...

eleh..gambar sipi-sipi je...

alhena said...

jo:
aku nk tunjuk pic pemandangan.bukan pic aku :p.