Sunday, January 3, 2010

.: stress dan tanda-tandanya :.



Huwaa!! Kenapa cuti semester pendek sangat?. Aku nak tanya soalan ni kat sapa? Sapa buleh jawab?



Aku belom sempat berpoya2 sepueh hati, dah kena masuk kelas semula.Siyesli aku sangat tidak bersemangat untuk memulakan semester baru. Dengan result exam yang tertungging aku rasa sungguh down. Huh!.



Petang ni kelas aku bermula dan secara rasminya..masa berpoye-poye telah tamat dengan bahagianya. Stress tau tak? Aku rasa aku ada semua ciri stress ni.. cuba korang check korang ada tak?



Stress dan tanda-tandanya


Pertama : Anda sentiasa menghadapi masalah untuk bangun tido.....



Kedua : Tengkuk anda sentiasa merasa sakit dan susah untuk anda memusingkan kepala...




Ketiga : Rambut anda sentiasa kusut masai setelah mandi dan menggunakan syampu terbaik..



Keempat : Kepala anda sentiasa merasa pening dan seperti berada di awang-awangan



Kelima : Berat badan anda terus meningkat dengan mendadak walaupun telah berusaha keras untuk mengurangkan berat

*aku sangat suka kucing ini.. sungguh comel..hahahha*



Keenam : Anda sentiasa merasa letih yang amat sangat dan sentiasa mengeliat


Ketujuh : Anda sentiasa merasa fikiran terlalu sempit



Kelapan : Anda sentiasa merasa diri anda terlalu kecil dan sentiasa di permainkan


Kesembilan : Boss sentiasa marah dengan anda


Kesepuluh : Anda sentiasa basah kuyup ketika keluar makan tengahari walaupun berpayung


Kesebelas : Anda sentiasa dan selalu merasa penat yang amat sangat


Kedua belas : Anda sentiasa merasa diri tersepit...


Ketiga belas :Anda sentiasa merasa kehadiran tetamu asing..


Keempat belas : Anda sentiasa merasa seperti hendak demam dan selsema serta kepala merasa panas..


Kelima belas : Anda sentiasa merasa keseorangan .. dan merasa amat takut..seperti seseorang berada di dalam rumah.. huhuhu


*yang ni jugak sangat comel, menyorok bawah paper.. kakaka*





p/s : info ini di perolehi dari email.
sekiranya kamu mempunyai semua tanda2 ini silalah mendapatkan bantuan dari klinik kucing yang terdekat. Sekian.. :D

2 comments:

Ries Lee said...

byknyer gambar dlm entri ni yer..huhu

alhena said...

ries lee:
hehehe.. nk suh sume org stress tgk pic dalam entry ni :P